Jogi nyilatkozat - totaldigital.hu

Számítástechnikai szaküzlet és szervíz
___________________________
Számítástechnikai szaküzlet és szervíz
___________________________
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adatvédelem
Jogi nyilatkozat

Felelősségvállalás
Figyelem! Kérjük, ne nyissa meg, ne olvassa, és ne használja fel a honlap oldalain található információt, amennyiben az alábbi feltételekkel nem ért egyet. A honlap oldalainak megnyitásával, olvasásával, felhasználásával az itt megadott feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Információk és anyagok használata
A honlap oldalain megjelenő információk és anyagok, feltételek, meghatározások és leírások módosulhatnak, valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A honlap oldalain feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet.

Kárfelelősség kizárása
A GERKOB Trade Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, korlátozás nélkül ideértve a közvetlen vagy a közvetett, speciális esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a honlap oldalainak használatával kapcsolatban, vagy a honlap oldalainak használatából, vagy a honlap oldalainak használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelméből vagy vírusból keletkeznek, akkor sem, ha a GERKOB Trade Kft.-t, vagy annak képviselőjét a lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. Az egyéb internet forrásokban szereplő tartalmi információk a GERKOB Trade Kft. által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra.
Cím:
2890 Tata, Koltói Anna utca 1.

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek:  8:00 - 17:00
Szombat:          9:00 - 12:00
Telefon:
+36 70 728 0844
Email cím:
info@totaldigital.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz